Välkommen!

Krisberedd UF gör krisberedskap enkelt. Vi säljer prisvärda, högkvalitativa, och färdigpaketerade krisberedskapslådor anpassade efter MSB rekommendationer för krislådor, hemberedskap och krisskydd.

Krisberedskap ska vara enkelt, tillgängligt och överkomligt för alla individer. Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa och färdigpaketerade krisberedskapslådor innehållandes allt som behövs för att möta kriser och nödsituationer med ett lugn.

För oss är också medvetenhet om krisberedskap viktigt, vilket gör att vi kommer utbilda och uppmärksamma vikten av att vara förberedd, så att människor kan agera lugnt och säkert även i osäkra tider.


Krislådan - en självklarhet

Enligt Sveriges regering bör varje individ kunna klara sig själv i minst en vecka under en omfattande kris eller nödsituation utan att förlita sig på hjälp från myndigheter.

Krislådan innehåller högkvalitativ krisberedskap och information, och bör vara en självklarhet i varje hem.

Visste du att?

Vid undersökningar gjorda av Röda Korset har det visat sig att cirka 50% av Sveriges befolkning är oförberedda inför en kris eller nödsituation.

Detta är en siffra vi på Krisberedd  UF vill förändra. Med dagens världsbild och ökat antal kriser och nödsituationer i vårt närområde ser vi en möjlighet att kunna skapa en förändring.

Vilka är vi?

Vi som ligger bakom Krisberedd UF är två ambitiösa, målmedvetna och drivna tjejer. Vi är kompisar sedan lång tid tillbaka och går tillsammans det fjärde och sista året på Fjällgymnasiet i Svenstavik.

Klicka på länken nedan för att veta mer om oss.

Kolla in mer av oss här!

Tillagd i varukorgen