Om oss

Vi som ligger bakom Krisberedd UF är två ambitiösa, målmedvetna och drivna tjejer. Vi är kompisar sedan lång tid tillbaka och vi delar flera fritidsintressen. I grundandet av vårt företag har vi kommit överens om att vårt företagande inte ska gå utöver vår vänskap. Vi går tillsammans det fjärde och sista året på Fjällgymnasiet i Svenstavik. Vi båda går Alpin NIU-inriktning vilket har gett oss stor kunskap om samarbete, respekt och tillit. Dessutom är vi båda väldigt tävlingsinriktade vilket vi ser som en fördel i vårt företag.

Nellie Jacobsson - VD

Nellie är företagets VD och ekonomiansvarig. Hon är en social, planerad och strukturerad tjej. Nellie har en riktig företagsanda och är väldigt bra med siffror. På fritiden har hon arbetat som skidskolelärare vilket gör henne utmärkt till att leda företaget.

Freja Nyman - Marknadsföringsansvarig

Freja är företagets säljchef och marknadsföringsansvarig. Hon är en härlig och öppen tjej som älskar att vara social och hjälpsam mot andra. Freja är även väldigt aktiv på sociala medier och har koll på hur man når ut till folk, därför passar hon perfekt i denna roll.

Stefan Wickman - Rådgivare

Stefan arbetar som försäljningschef på Xiaomi Technology och har tidigare arbetat som produktchef och avdelningschef på företag som Tre och Stadium. Han har en bred kunskap och stor erfarenhet av produktutveckling, marknadsföring och start-ups. Han är en glad och nytänkande person med många idéer samt har ett stort kontaktnätverk. Stefan är till stor hjälp och fördel för vårt företag.

Tillagd i varukorgen