Vad vi erbjuder

Vi erbjuder högkvalitativa och färdigpaketerade krisberedskapslådor innehållandes allt som behövs för att kunna möta kriser och nödsituationer med ett lugn. 

Om vår produkt

Våra krisberedskapslådor är unika i sitt slag då de matchar Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps (MSB) rekommendationer i deras checklista "Om krisen eller kriget kommer." Detta garanterar att våra beredskapslådor är utrustade med det allra viktigaste för överlevnad.

Vi har utformat våra lådor för att vara användarvänliga och enkla att förvara i hemmet, vilket gör att människor kan vara förberedda utan krångel. För att möta olika behov och situationer kommer våra beredskapslådor i två olika storlekar: en för 2 personer och en för 4 personer. Vi har även matchat vårt innehåll med kalorirekommendationer för att överleva i 7 dagar, just för att våra kunder ska kunna känna sig så säkra som möjligt.

Produktinnehåll

Vi har matchat vårt innehåll med MSBs rekommendationer i broschyren “Om krisen eller kriget kommer”. Vi har ett varierat matinnehåll med produkter som har lång hållbarhet, just för att produkten ska bli så användarvänlig som möjligt. Dessutom är innehållet matchat med kalorirekommendationer för överlevnad i 7 dagar, vilket är 1000 kcal/dag. Statistik visar att kriser oftast varar i högst 3-4 dagar, men utifall att en längre kris inträffar ska våra kunder kunna känna sig trygg med vår produkt.

Produkt utvändigt

Vi har valt att paketera våra krislådor i robusta och stilrena förvaringsboxar. Boxarna är tillverkad i livsmedelsgodkänd polypropenplast, fri från BPA och klarar temperaturer från -40°C till +120°C. Vi har valt svart färg för att hålla innehållet svalt och stänga ute ljus. Boxarna är återanvändbara och producerad i Sverige vilket är hållbart då det minskar transporter.

Tillagd i varukorgen