Bakgrund till företaget

Vårt intresse för krisberedskap började under hösten 2023 efter att vi hade haft en beredskapsvecka på skolan. Under veckan fick vi lära oss om vikten av att vara förberedd inför kris och nödsituationer, och att det kan inträffa när man minst anar det.

Vid närmare fördjupning i frågan såg vi att 50% av Sveriges befolkning är oförberedda inför en kris eller nödsituation. Detta är en siffra vi vill förändra. Med dagens världsbild och ökat antal kriser och nödsituationer i vårt närområde ser vi en möjlighet att kunna skapa en förändring.

Vår affärsidé

Vi på Krisberedd UF vill göra krisberedskap enkelt, tillgängligt och överkomligt för alla individer. Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa och färdigpaketerade beredskapslådor innehållandes allt som behövs för att möta kriser och nödsituationer med ett lugn. För oss är också medvetenhet om krisberedskap viktigt, vilket gör att vi kommer utbilda och uppmärksamma vikten av att vara förberedd, så att människor kan agera lugnt och säkert även i osäkra tider.

Vår vision

Vi har en vision att skapa en säkrare och mer förberedd värld. Vi vill se till att varje individ har tillgång till de nödvändiga resurserna och kunskapen för att tryggt hantera kriser och nödsituationer. Vårt mål är att bli det främsta företaget inom att uppmärksamma och förbereda människor för olika typer av oväntade händelser.

Tillagd i varukorgen